Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kirsten Dewaelheyns Vooruit : "Lokale besturen beter maken"

Vooruit Herentals met Kirsten Dewaelheyns en Jan Bertels
Vooruit Herentals pakt uit met Kirsten Dewaelheyns : een stevig ervaren kandidaat die lokale besturen nog beter wil laten functioneren. 
 
"Met bijna 53 jaar op de teller voel ik me enerzijds nog steeds een jonkie maar anderzijds toch met heel wat ervaring om samen met burgers (jong en oud) en professionelen (ondernemers, experten en administratie) de stad Herentals beter te maken", zegt een enthousiaste Kirsten Dewaelheyns.
 
"Dat is mijn dagelijkse drijfveer.  Zowel op het werk bij heel wat lokale besturen als in mijn vrijetijd in Herentals. Zoeken naar de essentie waarom we iets doen en op welke manier we dit kunnen verbeteren.
En met het moto "stilstaan is achteruit gaan" hebben we voldoende ervaring in de vorige legislatuur. Dat de volgende ploeg zal wroeten is zeker. Maar mij geeft het voldoening. Op naar de uitdaging.
 
Ja, ik ben een sociaal mens, krijg energie van tussen mensen te staan en te luisteren. Maar tegelijkertijd is de rust en de warmte bij mijn partner en familie de basis. Zonder hen zou me dit niet lukken.
 
Om me helemaal op te laden trek ik naar de academie in Herentals voor zang, song writing en combo. Of kan je me tegenkomen in de Herentalse horeca, resto of bruin café, want wat is er leuker om met vrienden een pittige werkweek af te ronden.
 
Verder heb ik een boon voor scouts en gidsen en met uitbreiding iedereen die zich inzet voor cultuur en zorgzame buurten. Zonder vrijwilligers draait de wereld zot. En het is al zot genoeg! 
 
Wil je een teamplayer met grote ogen en oren op het terrein, gezond boerenverstand en politieke ervaring om dienstverlening te verbeteren zodat iedereen terug een warme plek vindt in Herentals?
Samen met Jan Bertels als leider van het krachtige team Vooruit wil ik er alvast voor gaan."   Vooruit - plaats 8.
 
 
Vooruit Herentals : Jan Bertels pakt uit met ervaren Kirsten Dewaelheyns

Vooruit Herentals : Jan Bertels pakt uit met ervaren Kirsten Dewaelheyns

Vooruit Herentals met Kirsten Dewaelheyns en Jan Bertels

Deel dit artikel